El Prof. Hernandez-Alfaro col·labora en el nou Atles de la SECOM CIC

La Societat Espanyola de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial i de Cap i Coll (SECOM CIC) ha publicat l'obra 'Cirurgia Oral i Maxil·lofacial . Atles de Procediments i Tècniques Quirúrgiques , on el Professor Federico Hernandez Alfaro, Catedràtic de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, ha col·laborat com un dels coordinadors en la secció de Cirurgia ortognàtica, una tasca complexa tenint en compte l'extensa participació de autors, i la recerca d'homogeneïtat en el text.

 

Aquesta obra, un nou referent de l'especialitat, inclou pràcticament totes les tècniques quirúrgiques que es fan servir avui en dia en cirurgia oral i maxil·lofacial, i permetrà la seva actualització constant mitjançant vídeos i descripció de nous casos clínics.

 

 

 

Compartir
Com d'útil t'ha semblat aquest article?
Rate this post

FACIAL SURGERY, S.L.P.
Centro Médico Teknon
Carrer Vilana, 12 (Off. 185)
08022 - Barcelona, Espanya
Tel: 933 933 185
atencionpaciente@institutomaxilofacial.com